Clutch Pedal - No Pressure - Mazda MX-6 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 5-26-11, 16:23 Thread Starter
New Member
 
Join Date: May 2011
Age: 23
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Power: 0
 
Clutch Pedal - No Pressure

There seems to be no pressure in my clutch pedal. When i push the pedal back with a little force, the pedal flops all the way back to the wall. It stays there until i have move it back with my hand. This happened to me before except when the pedal was pushed back it would slowly move back, but now it just stays there. I am thinking i should bleed the system from the cylinder, but I am not entirely sure on how to hook up the bleeder to the cylinder.

Comrade is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 5-27-11, 14:00 Thread Starter
New Member
 
Join Date: May 2011
Age: 23
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Power: 0
 
UPDATE
I found out that to bleed the system, you have to go to the slave cylinder, which is over the pedal and bleed it out from there. Although, i left the clutch in for a little and kept pumping it until it was back to normal.
Comrade is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Permissions  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome