4ws probs - Mazda MX-6 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 3-9-09, 19:32 Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Power: 5
 
4ws probs

so my 4ws has always had its issues. last weekend i cleaned the contacts of the two control boxes under the seats. still no worky. my usual codes are light constant on sometimes, light constant off sometimes, and a code 3 for the solenoid valve.

i noticed the solenoid has a filter on it and wondered if this could be the source of part of the problem. anyone had a similar solenoid valve problem?

also, 4ws does work right sometimes but usually only for a short time. sometimes ill hear the box under the passenger seat clicking.
and sometimes itll make some strange repetitive sounds from the rear rack.
4wsgt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 4-7-09, 11:01
New Member

 
Zach's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spanaway
Age: 43
Posts: 18,203
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Power: 5
           
how's your alternator voltage?

2008 Legacy GT Spec.B - Quartz Silver Metallic | Not Stock
Zach is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Permissions  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome