Radio: Engine static ('93 323) - Mazda MX-6 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 1-19-12, 9:36 Thread Starter
 
Join Date: Sep 2006
Age: 31
Posts: 493
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Power: 5
 
Radio: Engine static ('93 323)

Sooo i have an aftermarket alpine deck with alpine speakers in my 323; and i have noticed when listening to the radio that i get engine static or noise.. I really dis-like this and I am wondering if there is a quick fix to eliminate this from happening? Thanks in advance guys.

1993 FD3S RX-7 - LHD Touring Edition: (Stock w/ 103KM's) Black Leather, & Bose.
1994 MX-6 LS-ZE - [Clutchmasters] [OBX] [Outlaw-Engineering] [RR-Racing] [TOKICO] [AWR] [XTREMETHINGS] [KING6]
1993 323: ATX - The Beater; Alpine Audio - MAZDASPEED/323/ALPINE spkr cvrs. RPM GAUGE.
1993 MX-6 LS-DE - 2nd Beater; Soon to be parts car.
mx6mazdaspeed69 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 1-20-12, 13:25
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ellensburg
Age: 28
Posts: 295
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Power: 5
 
You have a bad ground somewhere... when I have my Ipod charging and its connected I get engine noise too

89 MX-6 GT Sunshine
2.5" Magnaflow cat delete
toledomx6gt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Permissions  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome