Mazda MX-6 Forum - Reply to Topic
Thread: Xedos 9 (millenia/eunos 800) issues from France! Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
   

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda MX-6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-13-18 2:08
Tony Bru
Xedos 9 (millenia/eunos 800) issues from France!

Hello !
I'm from France and I have a 1995 xedos 9 2.5L 4ws manual (no obd II)
But I've got an issue with the 4ws..
4ws light are Always on, no blinking
I have a lot or error on the diagnosis connector :
3 - 4 - 5 - 22 - 23 - 61
Fuse are ok (n8 right?)
Disconnect battery has no effect..
What Can I do?
I have the code 16 on the ABS too : steering angle sensor..
I'm looking for the 4ws wiring diagram or workshop but nothing on the web..
I need help! Thanks 😉

Posting Permissions  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome