Mazda MX-6 Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
160 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well went to the dyno today to see how the car was running and test out a few things. The results were ok but the a/f reading was scary. I got 8 runs in and the best one was when i got a 203.5 WHP and 271.1 WTQ. Not bad i guess as 15 PSI. The hp curve was pretty smooth because of the the t-bird. Now the shocking part. While the guy was doing the runs i was watching my a/f gauge and his readings from his a/f sensor and they were pretty similar. Around 3.5k rpm the a/f was at 14:eek: and got into the 13 range around 4.5k. Now this is really messed, i thought that with the 255lph pump i should be fine at 15 psi but i guess not. I am running adams chip and it seems to be doing notting. So i ran my sard FMU a few times and each time i can it the car was running pig rich, i mean it was at 10 from start to stop and the car hesitated like crazy and i could only get like 179WHP. So hopefully i can get the a/f tuned right and i should have the dyno scans up by tomorrow. Maybe this will help zombie tune for the t-bird with a 255 pump.
 

·
Registered
Joined
·
160 Posts
Discussion Starter · #6 · (Edited)
Pics

I got a chance to use my buddies camcorder to take some pics. Sorry for the quality.

This is the one with the HP curve and my A/F reading and as you can see it gets pretty lean when boost kicks in.



Here is the actualy HP and TQ curve. Gotta love how the TQ flies up and then dies :mad:
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top