Mazda MX-6 Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
184 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am just finally finishing up on the project. It's been a long time now since I actually ran the 6 longer than around the block. I discovered today that the high performance boost controller I purchased has the fine adjustment srew stripped and stuck. i.e. Noooo movement, and consequently no adjustment. Although the coarse adjust still works. Oh well. The T-28 oil line is proving to be quite the task to get to seal. leaks constantly... Any sugestions? I went to NAPA and they double flared it for me. I tried high temp sealant. Is there a different fitting that was stock on these? Other than that the boost is quite nice at about 14 psi. Although I am running a little bit lean according to the plugs. Not bad, but we'll see. I need to take it to the dyno, but will also need dosh for that. The phantom grip works ok so far. All 10 miles of my experience with it. hehe. I wish I could report on the cam, but I did both it and the turbo at the same time, so cannot tell if is performance gain from the cam or from the turbo that I am getting, or just a combination of the two. MANNNN I can't tell you how much more enjoyable the drive is with a good stereo. I missed it. Sorry bout the long post, just really missed the ride.
 

·
Registered
Joined
·
1,153 Posts
hey dude,

i was just after some info about your t28 setup.. how did you go about it? custom manifold? still using the internal wastegate?

got any pics?

ive also got a t28, still using the stock manifold but with an external wastegate, and ive been having some boost issues.. would just like to see what you've done.

 

·
Registered
Joined
·
184 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I am still using the internal wastegate as well as the stock manifold. If I get really ambitious I might try my luck at a custom setup. And reclaim my A/C once again!=) I still don't have a digi cam( I know! I know!) But will try and get some pics up when I can.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top