Mazda MX-6 Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
56 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi folks, can you help me?

My car is a 1993 MX-6 LS with stock V-6 and stock everything else. So here's the deal, last friday I was driving along and got into an accident(yes i did rearend him) so my front went under his rear bumper. To make a long story short my radiator, condenser and fans were shot adn there was no other apparent mechanical damage. Now I just got the radiator and the condenser and fans replaced without much pf a problem, but when I go to start the car the engine rotates, but doesn't start, the battery is fine, and i made sure that all of the sensor's and wiring was conncected properly to the radiator and stuff and i checked the engine compartment again to see if there was any other damage that i missed, but not a single other part of the engine compartment got a scratch, and the engine started up again right after the accident. I don't know what it could be, could you pleeeeaaaaassssseeee help me?!?! cuz this really sucks, I just got the car a month ago and I was just about to start hooking up my engine, but now I just spent a crap load of money on replacement parts:help: and thanks in advance guys
 

·
Registered
Joined
·
56 Posts
Discussion Starter · #2 ·
well thanks a ton for all of the wonderful feedback you gave me, it was REALLY USEFUL. Well anyways, I took a closer look at the engine and found some damage on the underside of the distributer cap, I dunno how it got there, so I replaced it and the rotor and now the car runs like a dream once again. So I'm just glad yuo guys were so helpful, cuz I dunno what I would have done if I had to figure this out all by my self.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top